Majken Skjølstrup

Autoriseret psykolog

Majken Skjølstrup

Kontakt direkte: Telefon 93 89 50 80 og mail kontakt@psykologmajken.dk

Jeg er uddannet som psykolog fra Aalborg Universitet i 2012 og autoriseret af Psykolognævnet i 2015. Jeg er endvidere certificeret NARM terapeut efter at have færdiggjort en 2-årig uddannelse.

Jeg ser terapi som et rum, hvor to mennesker møder hinanden og går et stykke livsvej sammen. Terapi er derfor et samarbejde, hvor omsorg, nærvær og respekt er helt centralt, og hvor en god og tryg kontakt mellem dig som klient og mig som terapeut er noget, jeg er meget opmærksom på.

Jeg arbejder primært ud fra metoden NARM (Den NeuroAffektive Relationelle Model), som du kan læse mere om her​. Jeg har dog også erfaring med en række andre metoder og vil altid tage udgangspunkt i, hvad der er hjælpsomt for den enkelte. 

Jeg har særlig erfaring indenfor følgende områder:

  • Stress
  • Udviklingstraumer, dvs. eftervirkninger af omsorgssvigt eller en på anden vis svær opvækst
  • Personlig udvikling
  • Lavt selvværd og selvkritik
  • Sorg og tab
  • Akuttraumer

Jeg har endvidere erfaring indenfor områder som depression, angst, skyld og skam, søvnproblemer, problematikker i forbindelse med skilsmisse og sammenbragte familier, livskriser, vrede, kroniske smerter, pårørende ved fysisk eller psykisk sygdom, dating mv.

Jeg taler både med børn, unge og voksne.

Undervisning: Jeg har mange års erfaring som underviser indenfor områder som kommunikation, konflikthåndtering, stresshåndtering, organisationskultur og –forandringer, Appreciative Inquiry, gruppedynamikker mv.

Supervision: Jeg tilbyder supervision af psykologer med henblik på autorisation, ledersparring samt tværfaglig supervision.

Jeg modtager ikke klienter henvist via egen læge. Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, kan der opnås tilskud herfra.

​Vi er medlem af:

​Følg os på:

fb-f-logo-blue-29  linkedin g+29

​​Allan Bau Petersen

Psykolog og indehaver

Psykolog Centrum - Nørregade 32, 1. sal, 5000 Odense C

fb-f-logo-blue-29  linkedin g+29

PSYKOLOG CENTRUM ApS
Nørregade 32 1sal
5000 Odense C