​Eksamens- og præstationsangst

​- Håndter din nervøsitet ved præstationer.

Går klappen ned, når du skal præstere noget særligt? Bliver du rystende nervøs, sveder eller rødmer og påvirker det dig så meget, at det går ud over dine præstationer? Oplever du, at tiden op til eksamen eller jobsamtalen bliver fyldt med bange anelser og forventninger om, at det går galt? Det behøver ikke at være sådan.

Hos Psykolog Centrum tilbydes forløbet ”Vejen frem”, til dig, der ønsker at lære at håndtere din angst, nervøsitet eller frygt effektivt i forbindelse med præstationer. Her kan du lære at håndtere din angst, herunder dine tanker, følelser og fornemmelser i kroppen, på en mere hensigtsmæssig måde, så de ikke står i vejen for dig.

Du får konkrete redskaber, modeller og anvendelig viden til at håndtere de udfordringer, du oplever i forbindelse med, at du skal præstere. Udgangspunktet er evidensbaserede metoder som mindfulness og den moderne kognitive adfærdsterapi Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

I ACT arbejdes der med de tanker og handlinger, der er med til at skabe og opretholde din angst eller nervøsitet, og med mindfulnessteknikker kan du lære at styre din opmærksomhed, og være endnu mere til stede, når det gælder. Gennem terapien vil du blive bevidst om, hvordan du reagerer og agerer, når du bliver angst, så det i højere grad bliver dig selv og ikke angsten, der bestemmer i dit liv. Uanset om du er elitesportsudøver, foredragsholder, eller bare vil have styr på talen til familiefesten, tilbyder vi her et kort forløb, som vil gavne dig.

​Vi er medlem af:

​Følg os på:

fb-f-logo-blue-29  linkedin g+29

​​Allan Bau Petersen

Psykolog og indehaver

Psykolog Centrum - Nørregade 32, 1. sal, 5000 Odense C

fb-f-logo-blue-29  linkedin g+29

PSYKOLOG CENTRUM ApS
Nørregade 32 1sal
5000 Odense C