Fyraftensmøde - Arbejdet med latent motiverede unge

​Onsdag den 25. september delte Lisbeth Trinskjær, forstander på Ubberup Højskole, ud af sine og højskolens erfaringer med latent motiverede unge.

Ubberup Højskole er en livsstilshøjskole med fokus på det hele menneske. Højskolen modtager elever fra hele landet, også på opfordring fra kommunerne.


Vi fik lov at mærke Lisbeth Trinskjærs engagement som foredragsholder, hvor hun med bred organisationserfaring, og særlig interesse for motivation og psykiske forandringsprocesser samt et stort hjerte for de sårbare unge, stillede spørgsmålene:

  • Hvordan når vi bedre de unge, vi indimellem ”taber på gulvet” i uddannelsessystemet?
  • Hvordan styrker vi deres motivation til at bedre deres egne muligheder?
  • Hvordan bruger vi vores ressourcer bedst muligt, og til størst nytte?
  • Og hvad gør vi, når alt falder på gulvet, bedst som det lige gik fremad?

Om oplægget sagde Lisbeth Trinskjær: ”Der findes ingen enkle svar på de spørgsmål. For situationen omkring de unge, der ofte ”falder udenfor”, mistrives eller som det måske ikke lykkes at hjælpe videre, er individuelle og komplekse. På Ubberup Højskole har vi ingen universalløsninger og tror heller ikke på, at der findes et ”quick fix”. Men vi har både mange erfaringer og gode erfaringer med, at det KAN lykkes at hjælpe unge med at skabe en varig positiv forandring. Det her er et oplæg til inspiration og refleksion om pædagogik, menneskesyn, værdier og metoder”.

Du er velkommen til at kontakte Lisbeth Trinskjær, hvis du har spørgsmål til oplægget. 

​Vi er medlem af:

​Følg os på:

fb-f-logo-blue-29  linkedin g+29

​​Allan Bau Petersen

Psykolog og indehaver

Psykolog Centrum - Nørregade 32, 1. sal, 5000 Odense C

fb-f-logo-blue-29  linkedin g+29

PSYKOLOG CENTRUM ApS
Nørregade 32 1sal
5000 Odense C