Simon Moesgaard

Simon er autoriseret ved Dansk Psykolognævn. Han har bred erfaring med samtaleterapi og undervisning, og så har han superviseret tværfagligt personale og foretaget psykologiske tests.

Simon har i tidl. ansættelser arbejdet med arbejdsfastholdelse og rehabilitering, hvor han har udarbejdet planer og vurderinger til brug for tilbagevenden til arbejdet. 

​Simon har god erfaring med akut krisehjælp, behandling og hjælp til at håndtere stress, angst, OCD, depression, sorgprocesser, livskriser og adfærdsændringer.

For Simon er det terapiske rum en hjælp til refleksion, hvor det er muligt at forholde sig til sig selv og sit liv på en åben og ærlig måde. En hjælp til at komme nærmere det liv, man ønsker. Simon er optaget af, hvordan vi opnår mest mulig balance, tilfredshed og trivsel som mennesker.

Simon forholder sig ligeværdigt, ydmygt og nysgerrigt i mødet med andre mennesker. Simon opsøger det der er hjælpsomt for den enkelte, og tilpasser de terapeutiske metoder efter det. Han forbedrer sin praksis ved at opsøge feedback på sin terapi.

Simon arbejder på både et individuelt og et strukturelt niveau, fordi han mener, at det både er vigtigt at se sig selv i øjnene, men også at se sig selv som en del af en større kontekst.

ACT er en terapeutisk metode, lige så meget som det er en måde at være til stede i verden på. I ACT trænes specifikt psykologisk fleksibilitet; en egenskab som har vist sig at være forbundet med mental sundhed og trivsel.

Der arbejdes med accept af det smertefulde og ubehagelige i livet, vi ikke så nemt kan få kontrol over, eksempelvis visse tanker, følelser og kropslige fornemmelser. Der er med andre ord plads til at være menneske.

I ACT trænes opmærksomheden til at være mere tilstede i nuet, med alt hvad dette indebærer. Ofte er vi mennesker fanget af tanker om fortid eller fremtid, hvilket dræner vores ressourcer. Ressourcer vi har brug for nu og her for at kunne engagere os i livet.

I terapien arbejder Simon med metaforer og forskellige øvelser, herunder mindfulness meditation. For Simon er det vigtigt at anvende nogle konkrete værktøjer, som det er muligt at tage med hjem og arbejde videre med i sin forandringsproces.​

​​Allan Bau Petersen

Psykolog og indehaver

Psykolog Centrum

Kongensgade 66-68, 2. sal,

5000 Odense C

Se rute på Google Maps

CVR: 33264887

​Vi er medlem af:

​Følg os på:

fb-f-logo-blue-29  linkedin

Find os: