Simone Søgaard

Lidt om mig

Jeg er psykologstuderende, og du kan derfor få samtaler hos mig til nedsat takst. Jeg er på sidste år af kandidaten i psykologi på Syddansk Universitet. Jeg er inspireret af ACT og får løbende supervision af en autoriseret psykolog. Jeg er medlem af Dansk Psykologforening og arbejder derfor ud fra De Etiske Principper for Nordiske Psykologer, hvilket bl.a. vil sige, at jeg har tavshedspligt.

Tilgang

At opleve svære tanker og følelser er en naturlig del af vores liv som mennesker, men når de kommer i vejen for, at vi kan leve det liv, vi ønsker at leve, kan det skabe yderligere lidelse.

Jeg mener, det er vigtigt at møde det hele menneske i terapien med respekt for de forskelligheder, der gør os til dem vi er. Jeg møder dig derfor fordomsfrit og med en åbenhed samt nysgerrighed, på hvem du er, og hvad der er vigtigt for dig. Det er yderst vigtigt for mig, at du føler dig set, for den du er. Jeg har særligt fokus på at støtte dig til at finde frem til at leve det liv, der stemmer overens med dine værdier. Samtalerne hos mig er din tid og vil derfor tage udgangspunkt i, hvad der fylder for dig.

Livet sker omkring os hele tiden og af og til, kan man få brug for støtte eller hjælp til at håndtere de udfordringer, man møder på sin vej.

En samtale á 50 minutters varighed er kr. 350. Du er meget velkommen til at ringe til klinikken for yderligere information.

​​Allan Bau Petersen

Psykolog og indehaver

Psykolog Centrum

Kongensgade 66-68, 2. sal,

5000 Odense C

Se rute på Google Maps

CVR: 33264887

​Vi er medlem af:

​Følg os på:

fb-f-logo-blue-29  linkedin

Find os: