​Parterapi

​Parterapi kan være en hjælp i mange parforhold, hvor det liv og den glæde og nærhed, som kendetegner et godt og varmt forhold, mangler.

Trods de bedste intentioner kan selv små misforståelser i hverdagen udvikle sig til konflikter. Gnisten er væk og ofte er begge ulykkelige over magtkampene, men ved ikke, hvad der skal til for at ændre det. Hver for sig er parterne tilbøjelige til at placere skylden hos den anden. Det er imidlertid ikke personerne, men derimod samspillet, der er skurken og derfor også samspillet, som skal ændres for igen at få gnisten til at springe.

Lær at kommunikere med hinanden og opnå større gensidig forståelse.

Bliv bedre til at give udtryk for:

  • hvad du mener og føler
  • hvad du ønsker, at jeres parforhold skal indeholde
  • og hvad du forventer, parforholdet skal bibringe jer i fremtiden

Under samtalerne vil mønstrene i jeres samliv som regel vise sig. Indgroede vaner og kommunikationsproblemer af typen: "Jeg troede, du mente, at jeg vidste, hvad du mente, når jeg sagde..." vil komme op til overfladen og blive en væsentlig støtte i forbedring af parforholdet - i forståelsen af jeres besværligheder og som fundament for nye muligheder i et samliv, I måske allerede har dømt udlevet.

Forudsætningen er, at begge parter enten ønsker at fortsætte samlivet og vil samarbejde om at forbedre dette, eller vil sige farvel på en ordentlig måde.

​Vi er medlem af:

​Følg os på:

fb-f-logo-blue-29  linkedin g+29

​​Allan Bau Petersen

Psykolog og indehaver

Psykolog Centrum - Nørregade 32, 1. sal, 5000 Odense C

fb-f-logo-blue-29  linkedin g+29

PSYKOLOG CENTRUM ApS
Nørregade 32 1sal
5000 Odense C