​Mindfulness

​- Træning af bevidst nærvær og opmærksomhed.

Meditationsteknikken mindfulness er udviklet på baggrund af Østens tusindårige traditioner, renset for religiøst islæt og tilpasset den vestlige tankegang. Det er et redskab, som har vist sig, på fremragende vis, at supplere medicinsk behandling og vestlig psykologisk tankegang. Mindfulness kan give mening og forståelse i ethvert menneskes liv – professionelt såvel som personligt.

Helt overordnet er mindfulness en psykologisk tilstand, hvor du er bevidst til stede i nuet med fuld opmærksomhed – uden at vurdere eller bedømme. Det at opleve evnen til neutral opmærksomhed, og bevidst at kunne vælge neutral opmærksomhed til, er centralt i mindfulnesstræning.

Hos Psykolog Centrum tilbyder vi et 8-ugers mindfulness program bestående af 8 sessioner á 2 timer. I hver session vil der være intensive øvelser i vejledte meditationer: kropsscanninger, siddende og gående meditationer samt meditationer på åndedræt, nærvær og kropslige fornemmelser.

Desuden vil der være hjemmeopgaver fra gang til gang og ca. 1-2 måneder efter at programmet er afsluttet, indbydes du til en gratis opfølgningssession. 8 ugers program med Mindfulnesstræning har vist dokumenteret effekt på: Depression, stress, angst, håndtering af smerte, øget livsglæde, spiseforstyrrelser, immunforsvar og hjerte-/karlidelser.

​​Allan Bau Petersen

Psykolog og indehaver

Psykolog Centrum

Kongensgade 66-68, 2. sal,

5000 Odense C

Se rute på Google Maps

CVR: 33264887

​Vi er medlem af:

​Følg os på:

fb-f-logo-blue-29  linkedin

Find os: