​Sorg og tab

​- Kom igennem sorgen uden at miste dig selv.

Når vi mister nogle eller noget vi har kært, oplever vi et tab. Ved tab opleves sorg, tristhed eller angst. I perioder af vores liv med sorg er det vigtigt at yde omsorg for sig selv. Hos Psykolog Centrum kan du arbejde med din sorg og dit tab i trygge rammer. Vi har erfaring med at arbejde med sorg, bl.a. fra Hospice Fyn, og vi kan tilbyde hjælp til at håndtere sorgens faser på en hensigtsmæssig måde.

Når vi lider er tab, så opstår der en kløft imellem det, som vi har, og det som vi gerne ville have. Denne kløft kan forårsage en masse psykologisk smerte, og den kan handlingslamme os. Hos os kan du få hjælp til at håndtere denne virkelighedskløft. Du vil få værktøjer til at håndtere dit tab, således at du kan skabe et tilfredsstillende og meningsfuldt liv for dig selv.

Hos Psykolog Centrum arbejder vi ud fra Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Vi er optagede af, hvilke tanker og handlinger, der er med til at skabe og opretholde din sorg, og med mindfulness-teknikker vil du lære at rette din opmærksomhed mod nuet, og tabet vil med tiden fylde mindre i din bevidsthed.

​​Allan Bau Petersen

Psykolog og indehaver

Psykolog Centrum

Kongensgade 66-68, 2. sal,

5000 Odense C

Se rute på Google Maps

CVR: 33264887

​Vi er medlem af:

​Følg os på:

fb-f-logo-blue-29  linkedin

Find os: