​Sorg og tab

​- Kom igennem sorgen uden at miste dig selv.

Når vi mister nogle eller noget vi har kært, oplever vi et tab. Ved tab opleves sorg, tristhed eller angst. I perioder af vores liv med sorg er det vigtigt at yde omsorg for sig selv. Hos Psykolog Centrum kan du arbejde med din sorg og dit tab i trygge rammer. Vi har erfaring med at arbejde med sorg, bl.a. fra Hospice Fyn og kræftens bekæmpelse og vi kan tilbyde hjælp til at håndtere sorgens faser på en hensigtsmæssig måde.

Når vi lider et tab, så opstår der en kløft imellem det, som vi har, og det som vi gerne ville have. Denne kløft kan forårsage en masse psykologisk smerte, og den kan handlingslamme os. Hos os kan du få hjælp til at håndtere denne virkelighedskløft. Du vil få værktøjer til at håndtere dit tab, således at du kan skabe et tilfredsstillende og meningsfuldt liv for dig selv.

Hos Psykolog Centrum arbejder vi ud fra Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Vi er optagede af, hvilke tanker og handlinger, der er med til at skabe og opretholde din sorg, og med mindfulness-teknikker vil du lære at rette din opmærksomhed mod nuet, og tabet vil med tiden fylde mindre i din bevidsthed.

Vores psykologer tilbyder individuelle samtaleforløb med fokus på tab og sorg. 

Sorggruppe for voksne

Psykolog Centrums sorggruppe er til dig, der oplever et behov for at bearbejde din sorg i trygge rammer ledet af professionelle. I sorggruppen er der plads til sorg, du måske aldrig føler du fik bearbejdet eller et mere nyligt tab.

Gruppen hjælper dig i form af fællesskab, refleksioner, nærvær og samvær. Den anvendte tilgang vil være baseret på ACT, Acceptance and Commitment Therapy, som du kan læse meget mere om på vores hjemmeside. Derudover vil vi også inddrage skriveterapi og andre relevante virkemidler.

Gruppen vil bestå af maksimum 8 deltagere, hvor rammen er individuel terapi i et gruppeformat.
Vi mødes 8 gange af 2 timer, hver anden fredag fra 15-17.
Prisen er 6500 kr. for i alt 16 timer.

Kontakt os på Post@psykolog-centrum.dk eller på 63111440 ved interesse.
www.psykolog-centrum.dk

sorggruppe for voksne

​​Julie Dégas

Psykolog og indehaver

Psykolog Centrum

Langelinie 29, 1. sal.

5230 Odense M

Se rute på Google Maps

CVR: 41229136

​Vi er medlem af:

​Følg os på:

fb-f-logo-blue-29  linkedin

Find os: