Fyraftensmøde om ACT Training - ACT for virksomheder​

Hos Psykolog Centrum er vi dybt forankrede i ACT. ACT er oprindeligt udviklet som en behandlingsmetode, men ACT har med tiden udviklet sig til også at være en metode til at udvikle virksomhedskulturer og ledere. Dette felt kaldes ACT Training, og forskning understøtter effekten af ACT i en organisatorisk sammenhæng.

Forskning viser, at ACT Training kan forbedre arbejdskultur, trivsel, motivation og kommunikation i en virksomhed, og på tværs af hele virksomheden. I ACT Training trænes psykologisk fleksibilitet, hvilket er en hjælp til håndtere konflikter, forandringer og svære vilkår i arbejdet gennem værdibaserede handlinger.

Hvis du har interesse i at høre mere om, hvordan ACT Training kan hjælpe virksomheder til at skabe trivsel og gode resultater, så henvend dig til klinikken for et fyraftensmøde á 1 times varighed, hvor du vil få en introduktion til ACT Training og nogle af forskningsresultaterne bag metoden. Har du spørgsmål, kan du også få dem besvaret.

Pris: Kr. 300,- for én times oplæg , snacks og te/kaffe

Tid: Kl. 17.00-18.00 på aftalte dage. Ring og tilmeld dig. 

*Der tages forbehold for, at fyraftensmødet først afholdes, når der er tilstrækkeligt mange deltagere. Datoen er derfor endnu ikke fastlagt.

​​Julie Dégas

Psykolog og indehaver

Psykolog Centrum

Langelinie 29, 1. sal.

5230 Odense M

Se rute på Google Maps

CVR: 41229136

​Vi er medlem af:

​Følg os på:

fb-f-logo-blue-29  linkedin

Find os: