Hvis du kender du et barn med angst, så er du landet det helt rigtige sted. Gennem behandlingsformen Strong By Nature hjælper vi børn med angst.

Strong By Nature er en banebrydende behandling for børn med angst, som tilbydes hos Psykolog Centrum. 

Strong by Nature tilbyder som de eneste proACTive, som er tredje bølge af kognitiv terapi. I Strong By Nature arbejdes der ikke med problemer, men derimod med værdier og mål, så børnene får det liv, de muligheder og de resultater, de fortjener.

Naturen

En af grundstenene i behandlingsformen er naturen. Naturen har en beroligende indvirkning på langt de fleste mennesker. Med højt til himlen og frisk luft i lungerne skaber vi de perfekte rammer for at arbejde frit og naturligt sammen med vores deltagere.

Virtual Reality

​Derudover anvendes Virtual Reality, hvor deltagerne møder deres fobier i et virtuelt rum. Vi kan skrue op og ned for de angstfremkaldende elementer, alt imens vi overvåger deltagerens reaktioner gennem biofeedback. Vi er ikke bange for at tage den sidste nye teknologi med ud i naturen.

Forældre involvering

Gennem høj involvering af forældre og andre vigtige kontaktpersoner muliggøres en implementering af værktøjerne ind i barnets hverdag. Samtidig klædes forældrene på så de bedst muligt kan støtte op om barnet. 

Hvorfor Strong By Nature?

Strong by Nature giver på kort tid deltagerne en række virkningsfulde, mentale værktøjer til at håndtere de hverdagssituationer, som skaber utryghed og angst. I hold på 5-10 deltagere arbejder vi i samme forløb med kognitiv terapi (ACT), mindfulness i naturen og virtual reality.

Resultatet er et forløb, som ruster barnet til at møde sin angst med helt nye ressourcer.

Forløbets øvelser

​Strong by Nature forløbet består af en række effektive øvelser, hvor børnene gennem spil og aktivitet opnår en række vigtige og livsændrende værktøjer. Vi har bl.a. et populært vendespil, som børnene oplever har stor effekt. Vendespillet hjælper børnene med at forstå deres indre oplevelser, tanker, følelser og kropslige reaktioner. Et af kortene er et værdikort. Disse kort er vigtige, da vi oplever, at når vi virkelig ved, hvad der er vigtigt for os (værdier) er vi også mere villige til at acceptere svære tanker, følelser og kropslige reaktioner.

vendespil 1

Hvem er Strong By Nature?

​Strong by Nature er drevet og ledet af Allan og Kenneth. Begge har mange års erfaring i arbejdet med at udløse menneskers fulde, positive potentiale, og begge har erfaring med komplicerede processer.

Kontakt Allan på: abp@strongbynature.dk eller ring: 29 24 14 30

Kontakt Kenneth på: kpj@strongbynature.dk eller ring: 25 73 86 12

​​Allan Bau Petersen

Psykolog og indehaver

Psykolog Centrum

Kongensgade 66-68, 2. sal,

5000 Odense C

Se rute på Google Maps

CVR: 33264887

​Vi er medlem af:

​Følg os på:

fb-f-logo-blue-29  linkedin

Find os: