Hvis du kender et barn med angst, så er du landet det helt rigtige sted.

Strong By Nature er banebrydende behandling for børn med angst. Konceptet er udviklet i Psykolog Centrum af Allan Bau Petersen og Kenneth Jeanty. Strong By Nature er bygget op omkring proACTive, som anvendes her i klinikken. Med Strong By Nature er vi gået et ekstra og meget effektivt skridt videre i træningen i at være med angst​. 

Naturen

Naturen har en beroligende indvirkning på langt de fleste mennesker. Med højt til himlen og frisk luft i lungerne skaber vi de perfekte rammer for at arbejde frit og naturligt sammen med vores deltagere.​

​Virtual Reality

​I Strong By Nature tager vi virtuel reality med ud i naturen. Det betyder, at vi med nye muligheder kan arbejde videre med de praktiske metoder børnene har trænet. Alt imens overvåger vi barnets reaktioner via biofeedback. Det giver i kombination med de praktiske øvelser en ny og dybere dimension.​

Forældre involvering

Gennem høj involvering af forældre og andre vigtige kontaktpersoner muliggøres en implementering af værktøjerne ind i barnets hverdag. Kort sagt klædes forældrene rigtig godt på. Forældrene får derved optimale forudsætninger til at støtte op om barnet.

Hvorfor Strong By Nature?

Strong by Nature giver på kort tid deltagerne en række virkningsfulde, mentale værktøjer til at håndtere de hverdagssituationer, som skaber utryghed og angst. I hold af 6-10 deltagere arbejder vi i samme forløb med kognitiv terapi (ACT), praktiske øvelser, mindfulness og virtual reality. Resultatet er et forløb, som ruster barnet til at møde sin angst med helt nye ressourcer.

Forløbets øvelser

​Forløbet med Strong By Nature består af kort inspirerende teori før hver praktiske øvelse. Dette gør forløbet oplevelsesfunderet og bevirker, at børnene med det samme kan anvende værktøjerne i hverdagen.

​Strong by Nature spillet

​Vi har udviklet et populært spil, som giver stor effekt. Spillet samler det børnene lærer i en fængende kontekst.

Efter endt forløb er det muligt at købe spillet igennem klinikken. Spillet kan spilles af to eller flere. Det er designet så det kan bruges i hjemmet, i sommerhuset, på stranden mm. Over alt, i alt slags vejr.​

​Kræfterne bag

​Strong by Nature er drevet og ledet af Allan og Kenneth. Begge har mange års erfaring i at udløse menneskers fulde potentiale, og arbejde i komplicerede processer. Der kan læses mere på Strong by Natures hjemmeside: www.strongbynature.dk. Ellers der kan indhentes mere information hos:

​Allan på: abp@strongbynature.dk eller 29 24 14 30

Kenneth på: kpj@strongbynature.dk​ eller ​25 73 86 12

​​Julie Dégas

Psykolog og indehaver

Psykolog Centrum

Langelinie 29, 1. sal.

5230 Odense M

Se rute på Google Maps

CVR: 41229136

​Vi er medlem af:

​Følg os på:

fb-f-logo-blue-29  linkedin

Find os: