Parterapi - Vælg kærligheden

Hos Psykolog Centrum tilbyder vi parterapi, når parforholdet har det svært. Alle par kæmper i perioder med kærligheden, og det kan være relevant at få hjælp til at afdække udfordringerne for at forbedre forholdet.

Vi hjælper med at flytte parforholdet til et bedre sted. Parterapi hjælper jer til at skabe en bedre forståelse af hinanden som individer og jeres liv sammen. Hvor I er på vej hen, og hvor I gerne vil hen.

Hvis I kan svare ja til nogle af de følgende spørgsmål, kan parterapi bestemt være relevant for jer. 

Holder I af hinanden, uden at dette kommer til udtryk? Misforstår i ofte hinanden? Oplever I mange konflikter mellem jer? Kan I have svært ved at forstå hinandens reaktionsmåder? Overvejer I at gå fra hinanden, eller tvivler I på hinanden? Har I mistet gnisten i parforholdet?

Vi kan skabe et rum for jer, hvor kommunikationen er på begges præmisser. Begge parter vil blive hørt og forstået. I vil tilegne jereffektive værktøjer til løse konflikterne mellem jer.

Nogle af de temaer, som ofte er værdifulde at arbejde med i parterapien er kontrol, åbenhed, tillid, værdier, intimitet, omsorg, konflikter og historik.

Vi anbefaler bogen “Vælg kærligheden” (2010) af Russ Harris som læsning til at styrke parforholdet.​

​​Allan Bau Petersen

Psykolog og indehaver

Psykolog Centrum

Kongensgade 66-68, 2. sal,

5000 Odense C

Se rute på Google Maps

CVR: 33264887

​Vi er medlem af:

​Følg os på:

fb-f-logo-blue-29  linkedin

Find os: