Parterapi - Vælg kærligheden

Hos Psykolog Centrum tilbyder vi parterapi, når parforholdet har det svært. Alle par kæmper i perioder med kærligheden, og det kan være relevant at få hjælp til at afdække udfordringerne for at forbedre forholdet.

Vi hjælper med at flytte parforholdet til et bedre sted. Parterapi hjælper jer til at skabe en bedre forståelse af hinanden som individer og jeres liv sammen. Hvor I er på vej hen, og hvor I gerne vil hen. Parterapi kan være en god måde at sætte fokus på jeres parforhold, hvad enten I oplever større kriser eller blot ønsker at arbejde på at bevare og vedligeholde et stærkt parforhold.

Hvis I kan svare ja til nogle af de følgende spørgsmål, kan parterapi bestemt være relevant for jer. 

Holder I af hinanden, uden at dette kommer til udtryk? Misforstår i ofte hinanden? Oplever I mange konflikter mellem jer? Kan I have svært ved at forstå hinandens reaktionsmåder? Overvejer I at gå fra hinanden, eller tvivler I på hinanden? Har I mistet gnisten i parforholdet?

Vores psykologer har stor erfaring med parterapi og vil i terapien skabe et rum for jer, hvor kommunikationen er på begges præmisser. Begge parter vil blive hørt og forstået. I vil tilegne jer effektive værktøjer til løse konflikterne mellem jer.

Nogle af de temaer, som ofte er værdifulde at arbejde med i parterapien er kontrol, åbenhed, tillid, værdier, intimitet, omsorg, konflikter og historik.

Vi anbefaler bogen “Vælg kærligheden” (2010) af Russ Harris som læsning til at styrke parforholdet.​

Priser for parterapi

  • kr. 1800,- per dobbeltsession (90 minutter).
  • 3 dobbeltsessioner kr. 4.600 bookes og betales første gang.
  • ​50 min kr. 1400,- pr/ session.

​​Julie Dégas

Psykolog og indehaver

Psykolog Centrum

Langelinie 29, 1. sal.

5230 Odense M

Se rute på Google Maps

CVR: 41229136

​Vi er medlem af:

​Følg os på:

fb-f-logo-blue-29  linkedin

Find os: