Sabrina R. H. Morthens

Jeg er uddannet cand.psych. ved Aalborg Universitet i 2018. 

Tidligere har jeg arbejdet som pædagogisk medhjælper på et bosted samt som psykolog for kriminalforsorgen og i psykiatrien. Derudover har jeg været frivillig ungerådgiver og arbejder nu som frivillig rådgiver for mennesker med senfølger efter at have været udsat for seksuelle overgreb i barndommen.

Min terapeutiske tilgang ligger inden for rammerne af behandlingsmetoden ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Hvilket betyder, at jeg bl.a. arbejder ud fra en forståelse af, at svære og smertefulde følelser og tanker er helt almindelige, og at disse er noget, som vi alle oplever. Dog kan sådanne følelser og tanker komme til at fylde så meget, at de forhindre os i at leve meningsfuldt liv i tråd med vores værdier – det, som virkeligt betyder noget for os. 

ProACTive

Jeg tilbyder via ProACTive programmet behandling af angst for børn og unge. Her vil jeg, i samarbejde med jer som familie, arbejde for at finde ud af, hvordan de smertefulde tanker og følelser kan miste deres magt, så jeres barn kan blive mere fri til at leve, som han eller hun ønsker.

​​Julie Dégas

Psykolog og indehaver

Psykolog Centrum

Langelinie 29, 1. sal.

5230 Odense M

Se rute på Google Maps

CVR: 41229136

​Vi er medlem af:

​Følg os på:

fb-f-logo-blue-29  linkedin

Find os: