​Børn og unge samtaler

​Mange forældre henvender sig, fordi de er bekymrede over, at deres børn viser tegn på ikke at trives.

Det kan være børn og unge, der har været udsat for svigt, børn og unge der lider af angst eller depression, børn og unge, der ikke kan lide at gå i skole eller det kan være unge, hvor der i hjemmet er vanskeligheder mellem den unge og forældrene.

Dette kan vise sig i form af, at barnet eller den unge er trist og ked af det, har angstsymptomer eller adfærdsvanskeligheder. Nogle unge udviser tegn på selvdestruktiv adfærd som at skære i sig selv eller ved at udvikle spiseforstyrrelser.

Hele familien bliver påvirket, når et barn eller en ung ikke fungerer, og det kan være svært for både barnet og forældrene, at håndtere de følelser, der følger med.

Hos os kan barnet eller den unge vende sine problemer med en neutral voksen. Psykologen eller terapeuten kan hjælpe ham eller hende på ret køl igen, ved at lytte, finde mening og hjælpe barnet til at få øje på sine mestringsstrategier. Vi bestræber os generelt på at møde børnene i øjenhøjde og at etablere en uformel stemning. Det er vores erfaring, at samtalerne i mange tilfælde vil give barnet eller den unge glæden tilbage i nuet og overskud til at kunne vende sit blik fremad mod de muligheder, livet også tilbyder.

Vi tilbyder samtaler med børn og unge fra 8 års alderen.

​​Julie Dégas

Psykolog og indehaver

Psykolog Centrum

Langelinie 29, 1. sal.

5230 Odense M

Se rute på Google Maps

CVR: 41229136

​Vi er medlem af:

​Følg os på:

fb-f-logo-blue-29  linkedin

Find os: